PARTIDUL ROMANIEI P.C.N.R.

www.moralist.ro

Find Entries

29

Nov

PARTIDUL ROMANIEI -P.C.N.R.

Posted by: moralist   in interviuri

DUPA CELE 3 EXPERIENTE ALE DEMOCRATIEI , ALE MONARHIEI SI ALE COMUNISMULUI, LUMEA S-A REVOLTAT DIN CAUZA CONDITIILOR DE INEGALITATE SAU BRUTALITATE .

INVATAND DIN GRESELI VEDEM CA LA CARMA NATIUNII ROMANESTI TREBUIE SA VINA UN PARTID CONSERVATOR NATIONALIST ,UN PARTID INCA NEINVENTAT ,UN PARTID CARE SA AIBA ATAT  ELEMENTE ALE COMUNISMULUI  SOCIAL CAT  SI ALE DEMOCRATIEI CAPITALISTE , INGLOBATE ASTFEL INCAT SA FIE PROTECTOR AL STATULUI SI CETATENILOR ,LIBERAL  UNDE TREBUIE, DUR  UNDE SE IMPUNE .
CU LATURI COMUNISTE SI DEMOCRATICE , ACESTA TREBUIE SA FIE UN PARTID  SUPRANUMIT DE STANGA DAR,CARE SA AIBE IN EGALA MASURA  ELEMENTE DE DREAPTA INTEGRALA SI CENTRU

IN CATEVA CUVINTE UN PARTID MIXT .

DE CE ?

FIINDCA OAMENII AU NEVOIE DE LIBERTATE NUMAI IN ANUMITE SECTOARE SI DE RESTRICITII SAU INTERZICERE IN ALTELE .

PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST DIN

ROMANIA{P.C.N.R.}

—————-DISPOZITII SI OBIECTIVE :

LUMEA S-A SATURAT DE VORBARIE SI BIROCRATIE IN ROMANIA .

LUMEA S-A SATURAT DE  21  DE ANI DE GUVERNARE CAPITALISTA  MARSAVA ,CONTRA INTERESELOR CETATENILOR SI  IMPLICIT ALE  STATULUI.

IN SITUATIA IN CARE GROAPA IN CARE NE-AU BAGAT ACTUALII POLITICIENI  ESTE DIN CE IN CE MAI ADANCA PRECUM “LACUL SFANTA ANA” , IN SITUATIA IN CARE CLASA DE MIJLOC ISI DUCE  ULTIMILE ZILE PE TERITORIUL NOSTRU STRABUN ,UN PARTID CARE SA SCOATA RAPID ROMANIA DIN HAUL FARA FUND ,TREBUIE INFIINTAT ACUM .

ACESTA ESTE PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST DIN ROMANIA

OBIECTIVE :

– READUCEREA PATURII SILVICE A ROMANIEI ACOLO UNDE CU NESABUINTA SI BUNA STIINTA A FOST FURATA /,DISTRUSA DE CATRE INTERESE MESCHINE ALE UNOR OAMENI FARA DUMNEZEU SI FARA RESPECT DE “CASA ” IN CARE ISI DUC VIATA .

-MENTINEREA STATULUI  IN U.E. {CEL PUTIN IN  PRIMII ANI} PRECUM SI  PARTENERIAT ACTUALIZAT CU N.A.T.O.

-PROMOVAREA SI INTRETINREA CULTURII RURALE ROMANESTI, NEATINSA DE NICI UN CURENT EXTERN .

-REINFIINTAREA ARMATEI ROMANE CU OBLIGATIVITATE LA 20  DE ANI SI  CU O DURATA DE CEL PUTIN 2 ANI .

-REFORMAREA  SISTEMULUI DIDACTIC,REPREZENTAT DE INVATAMANT  PRIN SIMPLIFICAREA PROGRAMEI SCOLARE IN LICEELE CU PROFIL VOCATIONAL.

-REINTRODUCEREA ETIMOLOGIEI LIMBII ROMANE { CARE A FOST SCOASA DE COMUNISTI} .

-FORMAREA UNEI COMISII DIN CEI MAI ILUSTRI PROFESORI DOCTORI IN ISTORIE PENTRU A RECONSULTA TOATE IZVOARELE SCRISE PE CARE LE AVEM LA DISPOZITIE ATAT IN ROMANIA CAT SI IN REPUBLICA MOLDOVA SI PENTRU A RESCRIE ISTORIA ROMANILOR SI NU A ROMANIEI .

-TRANSPARENTA DE 100 LA 100 IN ABSORBTIA FONDURILOR EUROPENE .

-FOLOSIREA ORICAREI PARTICELE DE PAMANT CULTIVABIL DIN ROMANIA  .

-REINTRODUCEREA SISTEMELOR DE IRIGATII SI ADUCEREA PE CALE AMIABILA A POPULATIEI URBANE LA SAT , DE ACOLO DE UNDE A VENIT .

-ECOLOGIZAREA TUTUROR FORMELOR  DE POLUARE EXISTENTE ASTAZI IN ROMANIA .

-INSTRUIREA TINEREI GENERATII ASUPRA COMPORTAMENTULUI CIVIC SI  ECOLOGIC .

-REFACEREA DRUMURILOR ROMANIEI NU DOAR PETICIREA ACESTORA .

-INCHEIEREA DE ACORDURI EXTERNE DE EXPORT CU TOATE TARILE DORITOARE .

-INSTAURAREA UNEI POLITICI ULTRA-AGRESIVE PRIVITOR LA MINORITATILE DIN ROMANIA CARE NU RESPECTA LIMBA ,TRADITIILE  SI CULTURA ROMANILOR .

-SCHIMBAREA LEGISLATIEI CU PRIVIRE LA PEDEAPSA CETATENILOR CARE SE FAC VINOVATI DE INALTA TRADARE A INTERESELOR  STATULUI ROMAN, ASTFEL INCAT ACESTIA SA FIE INCHISI PE  VIATA .

-LUAREA UNOR DECIZII AGRESIVE IMPOTRIVA TARILOR CARE NU RESPECTA TERITORIILE OCUPATE IN PREZENT DE ROMANI , PE CALE DIPLOMATICA DAR SI PE CALE DE SPIONAJ [NU VOM IMPLICA CALEA ARMATA SUB NICI UN PRETEXT ,DAR VOM FI PREGATITI PENTRU INTERVENTIE IN CAZ DE PERICOLUL REZULTAT PRIN VIOLAREA TERITORIILOR ROMANIEI DE CATRE ALTE STATE ] .

-REABILITAREA SERVICIULUI ROMAN DE IMFORMATII SI COOPTAREA ALATURI DE OAMENII EXISTENTI NOI TINERI SUPRADOTATI SAU FOARTE BINE PREGATITI .

-REINFIINTAREA INSTITUTULUI  ROMAN DE CERCETARE CU DOMENII PROEMINENTE ,CEL AL ARMATEI[SPRE EXEMPLU RAZELE   LASER ] SI CEL AL MEDICINEI INCLUSIV NATURISTE .

-INFIINTAREA OFICIALA A MEDICINEI NATURISTE .

LIBERTATE TOTALA LA ORIENTARE SEXUALA  CULTURA SI RELIGIE, DACA NU INCALCA LEGILE STATULUI IN VIGOARE .

NOTA – ,ESTE INTERZISA CU DESAVARSIRE RELIGIA SATANICA ,FIIND SANCTIONATA ASPRU .

-DESFASURAREA UNEI PRODUCTII CARE SA SE BAZEZE STRICT PE CALITATE SI NU PE CANTITATE .

-INFIINTAREA UNOR PARCURI NATIONALE/ ,REZERVATII NATURALE UNDE ESTE INTERZIS PENTRU TOATA LUMEA BRACONAJUL SI DEFRISAREA.

-INCURAJATA AGRICULTURA  SI ZOOTEHNIA ECOLOGICA .

– POLUAREA APELOR ASPRU SANCTIONATA .

-RESTRICTIONAREA NUMARULUI DE MAGAZINE INTERNATIONALE SI INCURAJAREA MICILOR AFACERI .

– REPOZITIONAREA ROMANIEI CA TARA AGRARA .

-REDESCHIDEREA MINELOR ROMANIEI LUCRATE NATURAL SI INDEPARTAREA PRINCIPALULUI POLUANT AL TARII,” GOLD CORPORATION” .

-INCURAJAREA ROMANILOR SA-SI BOTEZE COPII CU NUME ROMANESTI .

-VOM FACE ORDINE IN PROGRAMELE MASS-MEDIA CARE TEMBELIZEAZA POPULATIA TARII .

-VOM REINFIINTA SCOLILE DE MESERII PENTRU CA TOT OMUL SA POATA AVEA UN MIJLOC DE A SE INTRETINE .

– VOM SCOATE OBLIGATIVITATEA  EFECTUARII FACULTATII IN SLUJBE MEDII SI DE JOASE ATRIBUTIUNI .

-VOM RECONFIGURA URMATOARELE CARTIERE DE BLOCURI RIDICATE PE TERITORIUL ROMANIEI ASTFEL INCAT SA AIBE O DISTANTA DECENTA UNDE CU TIMPUL CETATEANUL SA POATA RESPIRA AER CURAT .

-SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE AUTOVEHICULE ALE TRANSPORTULUI URBAN SI INCURAJAREA POPULATIEI CARE CIRCULA IN INTERIORUL ORASELOR  SA UTILIZEZE TRANSPORTUL IN COMUN .

-SCADEREA T.V.A. ASTFEL INCAT SA NU MAI REPREZINTE O BARIERA IN CALEA  PROSPERITATII  AFACERILOR MICI SI MIJLOCII .

-RIDICAREA CUANTUMULUI AMENZILOR DATE PENTRU NERESPECTAREA MEDIULUI INCONJURATOR .

-INCURAJAREA  CETATENILOR IN VEDEREA INVENTIILOR SI ASIGURAREA LOR DE VENITUL PE CARE-L POT PRIMI  DACA INVENTIA ESTE UTILA SOCIETATII    .

PLANUL DE ACTIUNE A OBIECTIVELOR  PARTIDULUI NOSTRU  :

-PRIN READUCEREA PATUREI SILVICE A ROMANIEI DE ACOLO DE UNDE A FOST RASA INSEAMNA A INTREPRINDE O SERIE DE MASURI CARE VOR DUCE IN FINAL LA OBIECTIVUL MAI SUS MENTIONAT  :

1         VOM ADOPTA PRIN ORDONANTA DE URGENTA  LEGEA PRIN CARE  PE O PERIOADA DE 10  ANI CU OPTIUNE DE PRELUNGIRE    SE  VA INTERZICE EXPORTUL DE LEMN .

2        VOM CREEA O COMISIE CARE SA SE OCUPE IN TEREN DE REFACEREA HARTII FORESTIERE A ROMANIEI SI O VOM COMPARA CU CELELALTE HARTI  EXISTENTE PENTRU A  ANALIZA GRADUL DE DEFRISARE SI INTENSITATEA MEDIE PE DECADE .

3       VOM ACHIZITIONA PUIETI PENTRU” MAREA CAMPANIE DE IMPADURIRE A ROMANIEI ” .

4     VOM ORGANIZA O COMISIE DE SPECIALITATE CARE SA STUDIEZE  FRECVENTA OBLIGATIVITATII DE IMPADURIRE A TERITORIILOR NOASTRE ,ASTFEL INCAT SA REFACEM CLIMA SI GRADUL DE PRECIPITATII ALE ROMANIEI .

5     IN FUNCTIE DE REZULTATUL COMISIEI DE ANCHETA VOM TRECE LA ACTIUNE APELAND LA  MAI MULTE CATEGORII DE OAMENI DUPA CUM URMEAZA :

–   VOLUNTARII CARE REALIZEAZA DIMENSIUNILE DEZASTRULUI EXISTENT IN ROMANIA SI VOR SA CONTRIBUIE ACTIV .

-ANGAJATI A-I UNOR FIRME PARTICULARE CU CARE VA INCHEIA STATUL CONTRACT .

– ANGAJATI AI STATULUI PRIN TOATE ORGANELE EXISTENTE {PRIMARIE ,PREFECTURA, POLITIE , ARMATA , ETC,ETC} .

– OBLIGATIVITATEA CLASELOR SCOLARILOR DIN INVATAMANTUL PRIMAR , GIMNAZIAL SI LICEAL  DE A MERGE LA CEA MAI APROPIATA ACTIUNE DE IMPADURIRE , DE A SADI CATIVA LASTARI IN MOD SIMBOLIC  SI A LI SE EXPLICA DE CE SUNT NECESARE  ASTFEL DE ACTIUNI LA NIVEL PLANETAR  ,NU NUMAI NATIONAL PRECUM SI IMPACTUL PE CARE IL ARE PADUREA IN GENERAL ASUPRA NOASTRA .

– IN REGIUNI UNDE POPULATIEI II ESTE MAI GREU SA AJUNGA ,OPTIONAL  VOM PUTEA ADUCE  DETINUTI  PENTRU A DUCE CAMPANIA DE IMPADURIRE A ROMANIEI LA BUN SFARSIT .

6     VOM ADOPTA O LEGE PRIN CARE ORICE CETATEAN CARE DETINE PAMANT SI SE INTREPATRUNDE CU ARIILE PROTEJATE SAU DE IMPADURIRE, SA LASE STATUL SA-SI FACA TREABA SI SA FIE OBLIGAT SA PASTREZE PATURA SILVICA ASA CUM ESTE SAU VA FI DUPA CAMPANIE .

7   VOM INTREPRINDE O INSPECTIE  LA UN AN DE LA SFARSITUL CAMPANIEI DE IMPADURIRE SI ACOLO UNDE S-AU GASIT NEREGULUI CU PATURA SILVICA VOR FI LUATE CELE MAI MARI SANCTIUNI ECONOMICE DIN TOATE TIMPURILE .

8 VOM DUCE O CAMPANIE DE INFORMARE MASIVA A POPULATIEI CU PRIVIRE LA BENEFICIILE PADURII PRECUM SI DEZASTRUL LA CARE SE POATE AJUNGE ATUNCI CAND CU BUNA STIINTA  NISTE INCONSTIENTI  ALEG SA RADA TOT DE PE FATA PAMANTULUI .

– PRIN MENTINEREA STATULUI IN U.E. SI N.A.T.O. INTELEGEM  VIZITELE  OFICIALE PE CARE PRESEDINTELE LE VA INTREPRINDE IN TARILE CU PROFIL STRATEGIC PENTRU ROMANIA SI EVENTUAL INCHEIEREA DE ACORDURI CU ACESTEA CARE SA DUCA IN FINAL ATAT LA BUNASTAREA NATIUNII NOSTRE CAT SI LA BENEFICIILE NATIUNII LOR

-CULTURA SI OBICEIURILE STRAMOSESTI OCUPA SI ELE UN LOC IMPORTANT IN VIATA NOASTRA,A NATIUNII ROMANE ,IAR PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST DON ROMANIA  VA INTREPRINDE IN VEDEREA CONSERVARII SI PROMOVARII ACESTEIA URMATOARELE :

1  VOM INCURAJA MASS-MEDIA SA INTRODUCA IN GRILELE DE PROGRAME CULTURA RURALA REPREZENTATA PRIN MUZICA POPULARA,   OBICEIURI LOCALE DIN FIECARE SAT AL ROMANIEI ,DANSURI TRADITIONALE  PRECUM SI PROMOVAREA MARELOR TALENTE ALE CULTURII POPULARE PE POST .

2 VOM INCURAJA CETATENII SA SE DESCHIDA CU MINTEA SI INIMA SPRE CULTURA RURALA PENTRU A  REINVATA CE INSEAMNA OBICEIURI, MUZICA SI TRADITII ROMANESTI ,FIINDCA UN OM SA  POATA SPUNE CA ESTE ROMAN, NU ESTE DEAJUNS SA AIBE DOAR  CETATENIE TREBUIE SA AIBE SI SUFLET DE ROMAN, IAR ASTA II VA FI INSUFLAT ATAT DE MIJLOACELE MASS-MEDIA, CAT SI DE  POLITICUL ROMANIEI .

O RAMURA A SENTIMENTULUI PATRIOTIC IMPORTANTA O CONSTITUIE CUNOASTEREA OBICEIURILOR SI TRADITIILOR ROMANESTI !

NOTA –  MIJLOACELE MASS-MEDIA CARE CU BUNA STIINTA NU DORESC SA INTRODUCA IN GRILA LOR  DE PROGRAME EMISIUNI DE CULTURA POPULARA  NU VOR PRIMI SANCTIUNI .

3     TELEVIZIUNEA DE STAT VA INTRODUCE IN GRILA DE PROGRAME UN CONCURS ANUME PENTRU MUZICA POPULARA UNDE VOR VENI INTERPRETI SI SE VOR INTRECE PENTRU OBTINEREA UNUI CONTRACT SEMNAT CU O CASA DE PRODUCTIE PRECUM SI PROMOVAREA  TUTUROR PROIECTELOR ACESTORA .

4        VOM REINVIA MESTESUGURILE ROMANESTI ,PRODUSUL CARORA   SE CAUTA IN STRAINATATE  { DE LA MANCAREA TRADITIONALA LA HAINE SI TESATURI FRUMOS BRODATE ,PE CARE STRAINII LE ADORA ,AVAND IN VEDERE CALITATEA SI FRUMUSETEA ACESTORA } .

5  VOM INCURAJA INFIINTAREA DANSURILOR SI TARAFURILOR SATESTI SI COMUNALE, ASTFEL INCAT MUZICA POPULARA STRAMOSEASCA SA RAZBATA PE TOT CUPRINSUL TARII .

6 VOM AJUTA MESTESUGARII POPULARII SA SE CUALIZEZE IN ASOCIATII  CARE SA POATA LIVRA PRODUSELE LA UN PRET MAI BUN SI IN CANTITATE MAI MARE IN TARILE DORITOARE .

7 VOM PREZENTA  LA EVENIMENTELE INTERNATIONALE PRODUSELE TRADITIONALE ROMANESTI DE TOATE CATEGORIILE PENTRU A FACE CUNOSCUTA SI APRECIATA CULTURA NOASTRA POPULARA ,ACEASTA AVAND IMPLICIT UN BENEFICIU ECONOMIC PENTRU MESTERII  POPULARI DIN TARA .

–       REVENIREA LA ARMATA OBLIGATORIE ESTE UNUL DINTRE CELE MAI MARI BENEFICII PE CARE LE POATE AVEA O TARA PRIVITOR LA APARAREA GRANITELOR ACESTEIA .

SE STIE DE ALTFEL CA INTR-UN EVENTUAL RAZBOI O TARA CARE NU ARE NICI OAMENI  NICI ARMAMENT RISCA SA FIE DISTRUSA ,CHIAR CU SPRIJINUL ALTOR TARI .

SA NU UITAM CA ROMANIA ESTE UN STAT INTEMEIAT DE INAINTASII NOSTRI CU MUNCA SI SUDOARE ,CU JERTFE SI LACRIMI , PE  NEMULTUMIREA UNEI INTREGI EUROPE SI ASTFEL

DIN RESPECT PENTRU TARA SI PENTRU INAINTASII NOSTRI, NOI, ROMANII EXISTENTI AZI TREBUIE SA O APARAM CHIAR CU PRETUL VIETII NOASTRE

DE ACEEA VOM INTRODUCE ARMATA OBLIGATORIE .

UNGARIA DORESTE TRANSILVANIA,  RUSIA DORESTE TOATA MOLDOVA , BULGARIA AR DORI DOBROGEA .

ACEST PERICOL DE DEZINTEGRARE A ROMANIEI S-A INTENSIFICAT ORI DE CATE  S-A IVIT  O COMFLAGRATIE ATAT IN EUROPA CAT  SI IN LUME .

SA NU UITAM DE ALTFEL CA ROMANIA DE AZI ARE NISTE TERITORII ROMANESTI DE RECUPERAT ,RESPECTIV ,BASARABIA ,CEL PUTIN DACA NU SI ALTE TERITORII ROMANESTI ,PRECUM MARAMURESUL DE NORD,TRANSCARPATIA, TRANSNISTRIA, VALEA TIMOCULUI SI VOIVODINA , TERITORIUL DINTRE GRANITELE DE VEST ALE ROMANIEI ACTUALE SI TISA .

ACESTE TERITORII ROMANESTI AR FI TREBUIT SA FACA PARTE DIN ROMANIA PENTRU CA TOTI SUNTEM ROMANI DAR DIN MOTIVE POLITICE INTERNATIONALE ROMANII NU AU PUTUT TOTI  FIINTA SUB OBLADUIREA ACELUIASI STAT ROMANESC .

SI ACESTA ESTE UN MOTIV PENTRU CARE TINERII NOSTRI TREBUIE SA STIE CE SA FACA IN CAZ DE RAZBOI, PENTRU A NU FI SURPRINSI DE NATIUNILE INAMICE ,PRECUM SI DE A FIINTA IN CONTINUARE CA STAT CEL PUTIN IN GRANITELE ACTUALE  .

DE CE OBLIGATORIE ARMATA 2 ANI SI NU UN AN?

SIMPLU, CU CAT ESTI MAI INSTRUIT CU ATAT NU RISTI SA-TI PIERZI VIATA PE FRONT SI CU ATAT MAI MULT ITI POTI APARA CU  PROFESIONALISM TARA .

TREBUIE SA AVEM IN VEDERE IN MOMENTUL DE FATA CA DESI ARMATA NU ESTE OBLIGATORIE , LA RAZBOI TINERII SUNT OBLIGATI SA SE PREZINTE PENTRU INCORPORARE .

DACA AJUNGI PE FRONT SI NU STII SA TII ARMAMENTUL DIN DOTARE IN MANA, ESTI CA SI MORT, IAR SOCIETATEA  NU ARE NEVOIE DE OAMENI MORTI, CI DE OAMENI  CARE SA FIINTEZE IN TARA LOR, MULTUMITI SI LIBERI IN TRADITII ,PORT SI LIMBA .

2     POLITICUL TARII VA ACHIZITIONA SI FABRICA IN LIMITA BUGETULUI ARMAMENT SOFISTICAT ,DE ULTIMA GENERATIE CARE SA FIE LA STANDARDUL MARILOR PUTERI PRECUM RUSIA .

–   LICEELE CU PROFIL VOCATIONAL REPREZINTA SCOLILE MEDII DE FORMARE A  ARTISTILOR SI SPORTIVILOR ROMANIEI .

NOI, CONDUCEREA P.C.N.R.,  SUNTEM DE ACORD CA PROGRAMA ACESTORA ESTE PREA STUFOASA SI PRIVEAZA VIITORII SPORTIVI  SI ARTISTI  DE UN INTERVAL INSEMNAT  DE TIMP IN PLUS PENTRU ANTRENAMENT SI STUDIU,

DE ACEEA VOM SIMPLIFICA PROGRAMA ASTFEL INCAT ELEVII VOR INVATA DIN CULTURA GENERALA DOAR  DISCIPLINELE OBLIGATORII FARA DE CARE AR RAMANE INCULTI .

AVEM AICI O LISTA CU DISCIPLINE OBLIGATORII :

LIMBA ROMANA

EDUCATIA CIVICA

RELIGIA

EDUCATIA FIZICA

ISTORIA UNIVERSALA

ISTORIA ROMANILOR

GEOGRAFIA UNIVERSALA

GEOGRAFIA ROMANILOR

MATEMATICA PRIMARA SI SECUNDARA {ALGEBRA SI GEOMETRIE}

NOTIUNI DE FIZICA

NOTIUNI DE CHIMIE

ETIMOLOGIA LIMBII ROMANE

LIMBI  STRAINE ,     ENGLEZA SI SPANIOLA .

NOTA:  ELEVII SCOLILOR GENERALE SI LICEELOR CU PROFIL TEORETIC  VOR AVEA ACEEASI PROGRAMA SCOLARA .

– ISTORIA NEAMULUI NOSTRU REPREZINTA PIATRA ,PUNCTUL DE PLECARE AL CONSTIINTEI NATIONALE SI PATRIOTISMULUI  FIECARUIA DINTRE NOI .

DE-A LUNGUL  SECOLELOR S-AU EDITAT  FEL DE FEL DE ISTORII ALE ROMANILOR CARE DE CARE MAI SUBIECTIVE SI MAI INCALCITE ,ASTFEL INCAT NU STIM NICI AZI CU ADEVARAT ISTORIA NEAMULUI NOSTRU .

LA VENIREA COMUNISTILOR ISTORIA NOASTRA, A FOST IMPUSA DE RUSI SI OBLIGATORIU REDUSA LA GRANITELE ROMANIEI SOCIALISTE .

IN ACEST TIMP, CAMPANIA DE DEZNATIONALIZARE SI TEMBELIZARE A ROMANILOR EXISTENTI IN U.R.S.S. A AFECTAT DEASEMENEA ISTORIA NOASTRA  , CARE A FOST FAURITA IN ASA FEL INCAT  SA FIE  CAT MAI MULT DENATURATA SI STIRBITA DE ORICE ADEVAR .

PRIN ISTORIE RUSII AU INVENTAT LIMBA MOLDOVENEASCA SI POPORUL  MOLDOVENESC .

PENTRU A NU EXISTA” N”  VARIANTE DE ISTORIE   , VOM ORGANIZA O COMISIE DIN CADRUL CAREIA VOR FACE PARTE CEI MAI MARI PROFESORI DOCTORI IN ISTORIE AFLATI IN VIATA IN MOMENTUL DE FATA CARE VOR ANALIZA TOATE IZVOARELE SCRISE CU PRIVIRE LA ISTORIA NEAMULUI NOSTRU SI DE A FORMA NOUA ISTORIE ,MAI APROPIATA DE ACTIUNILE INTREPRINSE DE INAINTASII NOSTRI .

IN FUNCTIE DE CE SE VA DESCOPERI, ROMANIA VA ACTIONA CA ATARE PENTRU TERITORIILE ROMANESTI EXISTENTE IN TERITORIUL ALTOR STATE IAR ISTORIA VA FI IMEDIAT EDITATA IN MANUALELE DE ISTORIE ALE  ELEVILOR ROMANI .

–    PRIN ADUCEREA PE CALE AMIABILA A UNEI PARTI DE POPULATIE  URBANA  LA SAT INTELEGEM    INCURAJAREA SI FACILITAREA OAMENILOR CARE NU-SI  GASESC DE LUCRU IN ORASE, SA SE MUTE LA SATE SI COMUNE :

1 LI SE VA DA LOC DE CASA IN SUPRAFATA DE “z” METRI ,IN FUNCTIE DE NUMARUL DE MEMBRI .

2 SCOLARIZAREA IN VEDEREA FORMARII  CA AGRICULTOR SAU MIC FERMIER  CU  65 LA SUTA REDUCERE .

3 DEDUCERE LA SEMINTELE FOLOSITE DE-A CURSUL ANULUI IN PROPORTIE DE 20 LA SUTA .

4 ASIGURAREA ARATURILOR PRECUM SI A  ALTOR LUCRARI AGRICOLE IN VEDEREA EXPLOATARII TERENURILOR  CU  UTILAJE  ALE STATULUI  TIMP DE 15 ANI .

5  DESCURAJAREA PERSOANELOR FIZICE  CE VOR SA-SI EXTINDA AFACERILE RURALE  LA RAZA COMUNALA ,JUDETEANA SAU NATIONALA SI INCURAJAREA MICILOR PRODUCATORI COALIZATI IN ASOCIATII SATESTI, COMUNALE , JUDETENE SAU REGIONALE ,PENTRU A -SI PUTEA IMPUNE UN PRET BUN PENTRU  PRODUSE ,SI IN ACELASI TIMP MEMBRII ASOCIATIILOR[AGRICULTORI SAU FERMIERI MICI SI MIJLOCII } SA AIBE IN EGALA MASURA  INFLUENTA ASUPRA DECIZIILOR CARE SE INTREPRIND .

DE MENTIONAT CA A LIBERALIZA TOTAL AFACERILE RURALE SI A   INCURAJA   INTREPRINDERILE  MARI  DE EXPLOATARE ANIMALA SI AGRICOLA INSEAMNA MONOPOL LOCAL SAU DUPA CAZ COMUNAL, JUDETEAN ,NATIONAL IAR PUTEREA DE DECIZIE ESTE  DETINUTA DE CATIVA INDIVIZI IN DETRIMENTUL CELORLALTI .

ODATA EXCLUSE AFACERILE MICI SI MIJLOCII RURALE , SATENII VOR FI OBLIGATI SA MUNCEASCA” LA PATRON “,IMPUNANDU-LI-SE O REMUNERATIE ANUME SI AVAND PERICOLUL SUPRAEXPLOATARII   .

–    ECOLOGIA OCUPA IN SECOLUL 21   O ATENTIE APARTE , IN CONTEXTUL SUPRAPOLUARII TERREI ,REZULTATE IN PRINCIPAL DIN ACTIVITATEA  INDUSTRIALA  ,DAR SI DIN DISTRUGERILE NECONTENITE ALE MEDIULUI NATURAL ,FORMAT DE-ALUNGUL A  MILIOANE DE ANI DE EVOLUTIE .

ASTFEL PARTIDUL NOSTRU A DECIS SA ACTIONEZE LUAND IN CONSIDERARE URMATOARELE :

1 ORDONANTA DE URGENTA CU PRIVIRE LA NECESITATEA INTRODUCERII DE FILTRE  TUTUROR AGENTILOR INDUSTRIALI CARE DEVERSEAZA DESEURILE IN AER, APA SAU  SOL .

2 INCURAJAREA CETATENILOR TARII SA ACHIZITIONEZE  MASINI BAZATE PE CURENT ELECTRIC  ,IN DETRIMENTUL CELOR CLASICE  ,BAZATE PE BENZINA, MOTORINA SAU G.P.L .

3 ASIGURAREA UNOR STATII ALIMENTATOARE DE AUTOTURISME PE CURENT ELECTRIC ,EXISTENTE IN TOATA TARA, PE UN ABONAMENT MODIC .

4 INTRODUCEREA IN EDUCATIA CIVICA IN SCOLI A UNUI INSEMNAT NUMAR DE LECTII CARE SA INSUFLE  ANUME COMPORTAMENTUL ECOLOGIC TINEREI GENERATII .

5  INCURAJAREA POPULATIEI SA INCEAPA SA LUCREZE CU  PRODUSE CASNICE MAI PUTIN POLUATOARE {DETERGENT, SAPUN, SOLUTIE DE STERS GEAMURI, SOLUTIE DE SPALAT AUTOTURISMELE ,ETC,} .

–    ,CHIAR IN INIMA ACESTUI STAT ,ADUSI DE IMPERIUL AUSTRO-UNGAR ,FIINTEAZA IN ACTUALELE JUDETE HARGHITA SI COVASNA O POPULATIE MAGHIARIZATA .

A FI MINORITATE IN TERITORIUL ALTUI STAT SI MAJORITATE LOCALA ,INSEAMNA A-TI ASUMA  RISCUL CA TREBUIE SA VORBESTI LIMBA, SA TE SUPUI TRADITIILOR SI SA FII BUN CETATEAN IN RAPORT CU MAJORITATEA STATULUI IN CARE TE AFLI .

DACA INCEPI INSA SA REFACI ISTORIA DUPA INTERESELE TALE,DENATURAND-O ,DACA CU BUNA STIINTA NU DORESTI SA RASPUNZI IN ROMANESTE PERSOANELOR CARE TI SE ADRESEAZA IN LIMBA DE STAT , DACA DUCI O CAMPANIE DE DEZNATIONALIZARE A ROMANILOR DIN TERITORIUL OCUPAT DE TINE CA MINORITATE ETNICA A STATULUI ROMAN, DACA INSTIGI CETATENII LA RASCOALE SI VIOLENTA PENTRU A CERE AUTONOMIE PE UN PAMANT PE CARE AI FOST ADUS ,IN DETRIMENTUL POPULATIEI BASTINASE DIN REGIUNE, DACA REFUZI SA -TI LASI  COPII SA INVETE  IN LIMBA DE STAT SI FACI URA DE RASA , ACESTA NU MAI ESTE UN COMPORTAMENT CIVILIZAT ,DEMN DE UN CETATEAN EUROPEAN AL SECOLULUI 21 SI MASURILE VOR FI IN COMFORMITATE CU ABATERILE .

PARTIDUL CONSERVATOR  NATIONALIST DIN ROMANIA VA ELABORA O SERIE DE SANCTIUNI DE LA SIMPLE AMENZI LA INCHISOARE SAU DUPA CAZ RETRAGEREA CETATENIEI ROMANE .

NOTA:. PARTIDUL CONSERVATOR  NATIONALIST DESCURAJEAZA CATEGORIC VIOLENTA INDREPTATA SPRE ACEASTA CATEGORIE DE POPULATIE CARE CONTRAVINE PRINCIPIIILOR DE LIBERTATE SI EGALITATE IN DREPTURI ,DAR INCURAJEAZA ALTE TIPURI DE SANCTIUNI CUM AR FI   AMENZILE CARE POT AJUNGE IN FUNCTIE DE GRAVITATE LA ORDINUL ZECILOR DE MII DE LEI NOI .

-CEL PUTIN DIN ANUL 1940 ROMANIA ARE DE RECUPERAT ANUMITE TERITORII ROMANESTI CARE I-AU APARTINUT ,DAR SI MENTINEREA NEATINSA A CONATIONALILOR LOR ROMANI DIN ALTE TERITORII ROMANESTI ,CUM AR FI CELE DIN SERBIA ,UNGARIA SAU UCRAINA .

PENTRU SERBIA :

1 PRESEDINTELE TARII VA INTREPRINDE O VIZITA DIPLOMATICA SI VA EXPLICA ATAT POLITICULUI  CAT SI ROMANILOR DIN CELE 2  MARI PROVINCII ROMANESTI CA NU EXISTA O ASA-NUMITA POPULATIE VLAHA .

EXISTA DOAR POPULATIE ROMANEASCA SI SERBIA AR TREBUI SA O LASE PE ACEASTA SA SE CONDUCA CUM DORESTE, FARA A  INCALCA INSA  PRINCIPIILE SI VALORILE SARBESTI ,A STATULUI IN INTERIORUL CARUIA SE AFLA .

TOT PE ACEASTA CALE PRESEDINTELE VA AVERTIZA POLITICUL SARBESC CA ARE INFORMATII PRECISE  CU PRIVIRE LA CAMPANIA DE DEZNATIONALIZARE IMPUSA DE SARBI ROMANILOR, IAR  ACEST LUCRU TREBUIE SA SE SCHIMBE .

2     NEADMITEREA SERBIEI IN UNIUNEA EUROPEANA DACA NU ACORDA ROMANILOR DIN VOIVODINA SI VALEA TIMOCULUI DREPTURI MINIMALE  IN INCERCAREA ACESTORA DE A -SI CONSERVA TRADITIILE SI LIMBA STRAMOSEASCA .

PENTRU UCRAINA :

ROMANIA VA INTREPRINDE MASURI NUMAI DUPA

O PERIOADA DE TIMP IN CARE ISI VA DOTA

ARMATA  CORESPUNZATOR CERINTELOR

SECOLULUI 21 .

1      ROMANIA VA DA IN JUDECATA PE CALE DIPLOMATICA UCRAINA PENTRU TERITORIILE ROMANESTI ALE BASARABIEI SI BUCOVINEI DE NORD .

2      VA INTREPRINDE  VIZITE IN BASARABIA,TRANSNISTRIA SI MARAMURESUL DE NORD PENTRU A VORBI CU ROMANII EXISTENTI SI PENTRU A  LE INMANA PLANUL DE REINTREGIRE .

3    VA PUNE IN STARE DE ALERTA MAXIMA ARMATA ROMANIEI PENTRU UN EVENTUAL CONTRAATAC AL UCRAINEI, DACA ACESTA VA AVEA LOC .

DACA NU, ROMANIA VA ASTEPTA PANA CE SE VA DA VERDICTUL INTREPRINS PE CALE DIPLOMATICA .

IN ACEST TIMP VOM VENI CU PROBE PESTE PROBE LA DOSAR CARE ATESTA ROMANITATEA REGIUNILOR DINTRE PRUT SI NISTRU ALE UCRAINEI SI VOM LUA MASURI DE REDESTEPTARE A POPULATIEI ROMANESTI DE ACOLO .

4    VOM ACTIONA UCRAINA DEASEMENEA IN JUDECATA DACA  VA LUA MASURI DE REPRESIUNE CONTRA ROMANILOR DIN TRANSNISTRIA, BUCOVINA DE NORD, SUDUL BASARABIEI SI NORDUL MARAMURESULUI  SI VOM ATRAGE ATENTIA MARILOR PUTERI  CA SE PETREC CRIME IMPOTRIVA UMANITATII .

5   VOM INTENTA PROCES UCRAINEI PRIVIND MARAMURESUL DE NORD CA TERITORIU AL ROMANILOR SI DE NECESITATEA ACESTUIA SA FIE IN COMPONENTA ROMANIEI DUPA DORINTA POPULATIEI BASTINASE DE ACOLO .

NOTA  . TOTUL VA FI INTREPRINS PE CALE DIPLOMATICA ,DAR ARMATA ROMANA VA CONTRAATACA  DACA SI NUMAI DACA TERITORIUL ACTUAL AL ROMANIEI VA FI VIOLAT DE ARMATA UCRAINEANA SAU /SI RUSEASCA .

UN ROL FOARTE ACTIV IL VOR OCUPA S.R.I. FARA DE CARE LA ORA ACTUALA  NICI UN STAT  NU -SI POATE APARA INTERESELE DIN REGIUNE ,RISCAND ,DACA NU ESTE PREGATIT SA FIE RAS DE PE FATA PAMANTULUI .

PENTRU UNGARIA :

PRESEDINTELE VA INTREPRINDE O VIZITA DIPLOMATICA  SI VA SUBLINIA APORTUL ROMANILOR ADUS PENTRU INTEMEIEREA STATULUI MAGHIAR PRECUM  SI NECESITATEA ROMANILOR AFLATI INTRE GRANITELE DE VEST ALE ROMANIEI SI TISA ,DE A TRAI CUM ISI DORESC FARA REPRESIUNI DIN PARTEA STATULUI IN CARE SE AFLA ,DACA BINEINTELES ,NU INCALCA REGULILE SI LEGILE EXISTENTE .

PENTRU REPUBLICA MOLDOVA :

ROMANIA VA LUCRA IN REPUBLICA MOLDOVA ANUME PENTRU CA POPULATIA SI POLITICUL DE ACOLO SA CONSTIENTIZEZE CA SUNT ROMANI SI CA TREBUIE SA FACA PARTE DIN STATUL ROMANESC .

ASTFEL ROMANIA VA FACE TOT CE POATE PENTRU  A REUNI TARA CU TERITORIUL REPUBLICII ,DAR NU VA INTREPRINDE NICI O REPRESIUNE SI VA LASA LA LATITUDINEA POPULATIEI SI POLITICULUI DE A DECIDE DACA DORESTE SAU NU UNIREA CU TARA MAMA .

PENTRU BULGARIA :

ROMANIA VA INCHEIA  UN PACT DE NEAGRESIUNE SEMNAT PENTRU CEL  PUTIN 200 DE ANI IN CARE AMANDOUA PARTILE  SA SE ANGAJEAZE  FERM CA NU VOR VIOLA TERITORIILE UNA  CELEILALTE .

DEASEMENEA ROMANIA VA INTREPRINDE VIZITE OFICIALE IN POLONIA SI GRECIA SI VA INCHEIA ACORDURI MILITARE IN CARE SE ANGAJEAZA CA IN CAZ DE AGRESIUNE A UNEIA DINTRE SEMNATARULE  PACTULUI, CELELALTE STATE SA AJUTE TARA AFLATA IN PERICOL .

ACEST ACORD MILITAR VA FI DAT SPRE SEMNARE ATAT FRANTEI,ITALIEI, GERMANIEI, ALBANIEI, CAT SI TARILOR NORDICE .

IN FUNCTIE DE INTERESUL  ACESTORA ROMANIA VA AVEA SPRIJIN ARMAT SAU VA ACORDA SPRIJIN ARMAT  , IN CAZ  DE NEVOIE .

ACESTE ACORDURI MILITARE VOR FI DE TIP PREVENTIV SI NU VOR  VIZA UN RAZBOI ,DECAT IN SITUATIA IN CARE  ARMATELE INAMICE VOR PATRUNDE IN TERITORIILE ALTOR STATE SEMNATARE A ACORDULUI , FARA ACORDUL ACESTORA .

–             DE CIRCA 10 ANI DE ZILE,  NOI, CETATENII DE RAND ,VEDEM CUM SUNT INCHISE PE BANDA RULANTA MAGAZINE SI LOCALURI ,ACOLO UNDE PRINCIPALELE SUPERMARKETURI INTERNATIONALE ASI DESCHID FILIALE  .

AZI ASA ,MAINE ASA ,PANA CAND TOATE AFACERILE CU PRODUSE DESTINATE HRANEI  VOR DA FALIMENT, IAR PATRONII ACESTORA VOR FI  OBLIGATI SA DEVINA ORI ANGAJATI AI SOCIETATILOR  INTERNATIONALE , ORI  SA SE REORIENTEZE SPRE ALTE AFACERI, UNDE MARILE S.R.L.-URI NU S-AU BAGAT INCA .

PARTIDUL NOSTRU VA FACE LUMINA SI PE ACEASTA PIATA ,ASTFEL INCAT  TOTI CETATENII SA MUNCEASCA DAR TOTI SA FIE MULTUMITI DE PROFITUL OBTINUT  .

DEASEMENEA STIM CA BANII OBTINUTI  DIN VANZARILE PRODUSELOR MARILOR CORPORATII INTERNATIONALE,  PLEACA DIN TARA CU VITEZA LUMINII,PE CAND PROFITUL  OBTINUT DE MICII INTREPRINZATORI PE TERITORIUL STATULUI ROMANESC, SE REINVESTESC IN ROMANIA ,NEEXISTAND PERICOLUL SA SE EVAPOREZE .

ODATA CU MICII SI MEDIII  INTREPRINZATORI AI ROMANIEI, VA CESTE SI ECONOMIA ,ACEST LUCRU IMPLICAND MAI MULTI BANI LA BUGET ,DECI, UN NIVEL DE VIATA MAI BUN PENTRU FIECARE DINTRE NOI .

ASTFEL PARTIDUL NOSTRU VA INTREPRINDE URMATOARELE ACTIUNI :

1 VA INTRODUCE O LEGE CARE SA RESTRICTIONEZE  INTRAREA PE PIATA A INVESTITORILOR MARILOR CORPORATII IN DOMENIUL ALIMENTELOR ASTFEL INCAT ACESTEA VOR PUTEA DESCHIDE DOAR O FILIALA IN MARILE ORASE .

2 VOM OBLIGA SOCIETATILE INTERNATIONALE CARE AU DESCHISE DEJA MAI MULTE FILIALE INTR-UN SINGUR ORAS ,SA-SI INCHIDA SUCURSALELE  ASTFEL INCAT SA SE INCADEREZE IN NOUA LEGE .

3  VOM INCURAJA TINERII INTREPRINZATORI SA ISI DESCHIDA AFACERI IN DOMENIUL ACESTOR PRODUSE CU  SCUTIREA UNOR TAXE PE UN INTERVAL CUPRINS INTRE 3 SI  5 ANI .

–         UNA DINTRE CELE MAI MARI GRESELI FACUTE DE PARTIDELE  DEMOCRATICE CE AU VENIT DUPA 1989 A FOST INCHIDEREA MINELOR ROMANIEI .

NOI VOM REDESCHIDE ABSOLUT TOATE MINELE CARE PREZINTA INTERES IN EXPLOATARE SI VOM INFIINTA ZECI DE MII DE LOCURI DE MUNCA .

TOT LA ACEST SUBIECT, COMPANIA GOLD CORPORATION VA FI SILITA SA -SI INCHIDA  EXPLOATAREA PRIN MIJLOACE TRANSPARENTE LA CARE VOR  LUA PARTE  EXPERTI ATAT  DIN ROMANIA CAT SI  DIN UNGARIA ,BULGARIA  SI REPUBLICA MOLDOVA .

ASTFEL NU VOM LASA SA SE INTAMPLE O CATASTROFA ECOLOGICA MAI MARE DECAT CEA DE LA  CERNOBAL ,IAR CETATENII NOSTRI SA MOARA DE CANCER INTR-UN INTERVAL FOARTE SCURT DE TIMP .

–   DE LA O VREME  ,POSTURILE CU PRECADERE CELE PRIVATE ,IN GOANA  LOR DUPA RAITING SI BANI FAC ORICE ,DOAR DOAR S-OR  UITA OAMENII LA PROGRAMELE ACESTORA , FARA SA TINA CONT CA SE PRABUSESC IN LATURA PENIBILULUI  .

PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST ,PRIN CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI VA REFORMATA LEGILE CU PRIVIRE LA PROGRAMELE MASS-MEDIA ,ACEASTEA REFERINDU-SE ATAT LA CANALELE  DE TELEVIZIUNE . CAT SI LA RADIOURI .

VOR FI OBLIGATORII INTRODUCEREA IN GRILA DE PROGRAME A EMISIUNILOR CULTURALE IN PROPORTIE DE  “x” LA SUTA IN FUNCTIE DE PAREREA EXPERTILOR DIN DOMENIU .

–  INSTITUTUL ROMAN DE CERCETARE TREBUIE REABILITAT ASTFEL INCAT ACESTA SA INCEAPA SA PRODUCA PE SCARA RULANTA PRODUSE UTILE SI MARI DESCOPERIRI INTERNATIONALE .

DOMENIILE PRINCIPALE SUNT DUPA CUM AM MAI ZIS MAI SUS ,MEDICINA  SI ARMATA .

IN DOMENIUL MEDICINEI :

1  VOM  FINANTA INSTITUTUL PENTRU A SE DESCOPERI LEACUL LA   2 BOLI CUMPLITE PENTRU CETATENII NOSTRI

-CANCERUL

– BOLILE CARDIOVASCULARE

2   VOM FINANTA DEASEMENA INSTITUTUL IN REGIM DISCRET PENTRU A FACE DESCOPERIRI IN DOMENIUL ARMATEI .

ACESTEA SUNT NUMAI CATEVA DINTRE ACTIUNILE INTREPRINSE DE PARTIDUL NOSTRU  PENTRU A SCOATE ROMANIA DIN GROAPA IN CARE AU ADUS-O PARTIDELE ASA-ZIS DEMOCRATICE .

NU UITATI, DRAGI CETATENI AI ROMANIEI, DACA DORITI O SCHIMBARE IN BINE A LUCRURILOR, DACA DORITI SA NU MAI AVETI GRIJA ZILEI DE MAINE, DACA DORITI SA TRAITI INTR-O TARA CIVILIZATA PRECUM ACTUALELE TARI VESTICE ,  VOTATI PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST DIN ROMANIA .

NOI SUNTEM VIITORUL ROMANIEI .

NOI SUNTEM SPERANTA CETATENILOR .

IN NOI STA PUTEREA DE  A  REFACE  DIN  ROMANIA UNUL DINTRE CELE MAI PUTERNICE  STATE  ALE EUROPEI .

VOTATI PARTIDUL CONSERVATOR NATIONALIST DIN ROMANIA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s